Followers

Thursday, 28 July 2011

kemon HARIMAU MALAYA kemon!

selamat maju jaya!


SKUAD HARIMAU MALAYA

jangan hampakan kami sebagai rakyat. teruskan perjuangan anda!

Onion Icons   we love uolssss   Onion Icons

da~

perancangan pertunangan. rancang je ye.

Salam

MSN Onion Emoticon Set

mood malas ye hari ni. sangat malas sebab ade je keje dan benda yang nak dibuat, tapi tak menjadi. so, baik take a deep breath, melepaskan segala tekanan dan bebanan kepala dengan BERANGAN! haha. itu adalah lebih baik sebab berangan, mestila fikirkan yang indah-indah sahaja kan! hehe. ape lagi, mari berangan. 

MSN Onion Icon

tunang.

perlu ke tunang ni sebenarnye? 

mula-mula diri ini merasakan tunang itu adalah tidak penting same sekali la. huhu. tapi...lepas explaination daripada emak tersayang, tunang itu perlu! huhu. so, kena tunang la ni ek? 

 nana tak nak tunang sebab rase macam membazir. huhu. lagipon, dah kenal lame dah. lagipon, takotla dengan dugaan semasa bertunang. tak ade mase nak uruskan hal-hal pertunangan sebab masing-masing sibuk. kalo banyak duit tak apela. sume bole suh orang lain uruskan. tapi ni bajet ciput je. bajet nak kawin lg. huhu. tapi nak sesempurna mungkin. so, kena take time dan selidik sikit-sikitla kan. bajet. itu perlu!

ape ye yang perlu untuk majlis pertunangan? tak tau! huhu.

of course la... cincin
cincin macamane ek? huhu. nak yang simple. cincin perlu ke yang bertakhtakan batu permata? tak semestinye kan. perlu ke ade cincin risik jugak? kena cincin emas jugak ke? ermmm...

sepersalinan baju tunang
nak baju tunang kaler ape ek? huhu. no idea! nak hijau aci tak?
baju ape? kurung. kurung moden. kebaya. apakah? hehe.

hantaran 
nak listkan sume hantaranla. termasuk kawin punye. 7 berbalas 9 cukupla kot kan. hehe.
jom list down! 
mak cakap, hantaran tunang dgn kawin bole sekalikan. so, sekali jela hantaran ni diberi. lagipon, tujuan tunang adalah untuk mendahulukan perkara persiapan untuk perkahwinan. nanti kawin, tak yah hantaran dah or recycle je balik. jimat kan. 

sila isi tempat kosong di bawah. ahahaha. sebab xtau! haha.

kepada pihak lelaki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

kepada pihak perempuan
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

khemah
berapa khemah? huhu. family si dia macam ramai jugak. huhu.

makanan
makanan ape ek sesuai untuk majlis tunang. nasi putih dan asam pedas bole tak? uit. adela lauk lain. tapi tu main course. hehe.

berkat a.k.a door gift
ape yang seswai ye? erm. selalunya, tunang ni, org bagi makanan kan. so, pape makanan pon bole la kot kan. hehe.

pelamin
oh. no no no to pelamin. sarung cincin dalam bilik aje. tapi bilik kena ade cadar baru. kaler ape ek? hehe. hijau jugak! aci tak? hehe. kalo gabungan hijau dan purple, agak-agaknye menarik tak? huhu.

ape lagi ek? huhu.

Onion Icons

tulun. pikirkannn. hihi.

da~

Friday, 15 July 2011

Babies

Salam

watpe di hari yang mendung seolah-olah membiarkan diri berehat sepanjang hari. me?! bertungkus mulus bangun di awal pagi walaupon cuaca mendung sebab nak menggagahkan diri untuk membuat ENDNOTE hari ini!

tapi apakah yang terjadi? jeng. jeng. jeng. dari pagi sehinggala jam ini, tiada sebarang hasil endnote. oh. oh. oh. bukan i tak buat keje, tapi...keje itu tidak di SAVE dengan sempurna! damn. titik. 

sabo nana. sabo kan. memang berdarah hati ni yang memangla berdarah kan. huhu. tau tak, software tu memang baru digunakan. sememangnye dah save dah. tapi apekehelnye, tak tahu la bile nak masukkan sume data dalam paper yang dibuat, elekkk! tadakkk!


layanla labu. ape hal pon, kena buat semula kan. baik diam. hilangkan stress. nanti sambung semula. baik tengok pape jela kat YOUTUBE. lagi best. hahaha.


babies comels show!








charlie bit me!

hahahaha. suke. suke. suke. comel kan sume. release tension! 

da~

Wednesday, 13 July 2011

seronok! dah dapat hadiah daripada Meoww Cat!

Salam

dah lame tak hupdate. huhu. sibuk sesangatla. tapi tak siap-siap gak paper. huhu. apela yang aku buat nih. huhu.

tapi seronok hari ni! dah dapat hadiah daripada miss Meoww cat! hehe. comel. suke sangat. colourful. 


thank you!!
Onion Emoticon

salam perkenalan untuk Meoww cat dan sume follower lain. 
MSN Onion Emoticon

tak sabar nak buat giveaway jugaklaaa. hehe.

da~

Monday, 4 July 2011

There's is more to the city than meets the eyes. Honda City.

Salam

sangat teruja nak bercerita pasal Honda kali nih. huhu.

kali ni, cite pasal...

HONDA CITY

all-new-honda-city-3rd-generation-main.JPG

Teffata white. menawan!


some info here.

The price of Grade-S is about RM84,980, while the Grade-E is RM89,980, both with insurance. This comes up with 3 years warranty or 100,000 km (whichever earlier) and 6 months free service or 10,000 km (whichever earlier).
For a sportier look, as usual, Honda offers Modulo Custom Performance Accessories, with Full Bodykit Package costing about RM4,750.00 (exclude sport/front grille). 

da~

Honda. The power of dreams

Salam

hai ols! sori la. dah lame sangat tak blogging. huhu. tak ade mood nak blogwalking. crawling. flying. eh. ter...merapu pulak. maapla ye. huhu.

HONDA
THE POWER OF DREAMS

erm! memang seswai sangatla tagline ekau tu. huhu. sampai jadi bingung. sewel. tergila-gilakan rekaan-rekaan honda ni. huhu. memang dream je la kan. sesangat la sakit hati ini! megapakah buatku begini!

THE NEW JAZZ!


cantik kan. cantik kan! huhu. macamane ni. gile angau dengan jazz baru ni. kaler mengancam seh! huhu. tak tau la nape suke sangat dengan jazz ni. dari dulu lagi. huhu. tak kisahla macam-macam design kuar pon nanti, nak jugak jazz ni. dia ade market and class tersendiri la. design dalam dan luar memang menawan hati dan sanubari. menusuk! huhu. serius. 


tula! sape suh si abang DR bawak saya gi Honda showroom! huhu. dia nak cari kete dia, kite pulak yang sesibuk nak kete baru gak. huhu. macamane ni. 


kaler mane ek yang cantik? biru ni ke oren tadi di atas? huhu.

huhu. sape baik hati nak bagi nana the new jazz ni. huhu. dahla. angan-angan je bole. payah kut nak dapat. jerit perih! huhu.

siap dah tnye payment! nak tau tak. nak tau tak? hehe.

roughly la kan. jazz new basic from rm109,800. monthly rm1100 with 10% downpayment. pergh! belom add any accessories lagik! huhu. 

dahla. dahla. dahla.


da~