Followers

Wednesday, 1 June 2011

Fresh flowers

Salam
memandangkan tadi tengok NORA ELENA, nana jadi jeles melampau dengan dia sebab dapat fresh flowers. sooo jealous ok! huhu. jeles jugak sebab ade jugak lelaki tau pompuan suke ape. saya suke flowers! tak kire. nak jugak. hehe.

nana penah dapat flowers jugak. hihi. adela beberapa kali. seronok tau! paling seronok dapat fresh flowers kaler pink. woahh. so teruja!

ni dari BFF. my best BFF. really loves her. so much. bunga ni nana dapat time my convocation. sayang sgt flowers ni. rase nak tengok aje. takmo ia jadi kering. tak sanggup. huhu. lembut je bunga ni. rase nak letak kat pipi je selalu.


yang ni pon dapat dari BFF. 
red and yellow colour. means...love and friends right?
suke sangat! banyak lagi kuntuman bunga ni. tapi nana amik gambar closed up supaya nampak cantik di pandang. berat tau bunga ni. banyak kuntum. musti mahal kan. huhu. thanks BFF.


yang ni pulak nana dapat time besday baru-baru ni. dari lovely housemate. macam tau-tau je nana suke bunga! red flowers. i love it! dikelilingi oleh hadiah-hadiah besday yang lain. thanks a lot to my housemates for the shock celebration. really appriciate it. love it! love you all too!


bunga plastik? erk. sedih mula-mula dapat hadiah ni daripada special one. sedih. tak suke bunga plastik. tapi bak kate my BFF, bunga tu jugak nana pegang dari awal sampai akhir time sesi bergambar selepas convocation. huhu. tapi...the best thing to know about bunga plastik, sampai sekarang masih segar bugar di depan mata. really sweet and cute. thanks a lot for the flowers. i love it too!


but, after the spoilage of bunga plastik, i got a really nice and not forgettable moment when, he bring me a bouquet of pink flowers that i really adore!! oh. please. i love it like crazy. everytime i want with the flowers. take a good care of it. looovvvveeee! thank you.

*i really take a good care of this flowers. so nice huh? its colour*

lepas tu, nana dapat lagi bunga. syok sgt! dark red roses. woaahh. sexy. hehe. 
bunga tanda pujuk. hihi. suwiit.

lepas tu dapat lagi sekali. tak sempat nak ambil gambar flowers tu sebab buh dalam kete. nak tengok hari-hari. tiap-tiap pagi. hihi.


*bestnye kalo bangun pagi-pagi dapat fresh flowers kat sebelah. what a nice mornin that never forget*
*berangan!*

da~

2 comments:

  1. berangan nk jadi nora elena ye? hahaha try buka but kereta ntah2 ada bunga..hehe

    ReplyDelete
  2. tu la tu. berangan. ingat dia sorg je ke bole dapat bunga? hehe. btw, hai new friend! :)

    ReplyDelete