Followers

Sunday, 19 June 2011

Rambut Melody

Salam

selamat malam ols!

weekend ni buat ape? hehe. dating. shopping. with family. lepak dengan member-member.
ape-ape pon, jaga diri dan jaga keselamatan diri okey. hihi.

ceria tak?! ceria kan! sebab dapat rambut baru. haha. jangan jeles. hihi. rambut macam melody. chelsea olivia dalam cerita cinta melody laaaa. haha.


cantik tak rambut macam melody tu?! haha. macam tula rambut nana buat. hehe. suke! tapi nak maintain susahla kan. huhu.


bob style. tapi depan tu tak kasi pendek sebab nanti bile dah panjang susah nak jaga. huhu. kena selalu blow lagi.

sebenarnye, nana buat rambut ni sebab ade promosi kat kedai kat rumah ni. rm8 je! murah tak? hehe. tak ade maknenye nana nak buat rambut sampai  beratus. huhu. rugi den. haha. tapi tak tahula promosi sampai bile. Ego Creative Hair Studio. cantik. kemas. teliti. itula yang bole digambarkan apabila hair stylish tu buat keje. puas hati. 

hair stylish tu kate, rambut banyak gugur. kena buat scalp treatment. sekurang-kurangnye sebulan sekali. anda semua ade buat tak? huhu. bile dia cakap macam tu, rase takot pulak. huhu. nak maintainla buat sebulan sekali. huhu. agak-agaknye terbuat tak nanti? huhu. nana memang kurang menitikberatkan isu rambut ni. huhu. kena belajar titikberatkan jugakla mulai sekarang.

sayangi rambut anda!


da~

No comments:

Post a Comment